Helheten är viktig

När det gäller inredning så är det långt ifrån allt som hänger på endast soffan. Givetvis är det så att det är en vital del av ett rum i hemmet, men samtidigt så består huset av flera olika delar som alla behöver tillsyn och omtanke. Vi på Arzoras Design fokuserar främst på soffan och allt omkring den, men det betyder inte att vi helt släpper det övriga, minst lika viktiga som finns i övriga utrymmen. Visserligen är det inte områden som ingår i vårt arbete, men det är gärna delar som vi är med och tipsar om och lägger våra inredningsögon på.

En av delarna är köket. Köket är mycket riktigt hjärtat i huset där mycket tid spenderas för alla möjliga anledningar, men främst kring ämnet mat. Ett kök ska vara funktionsdugligt och effektivt, men samtidigt innehålla design som man trivs med. Det är inte alltid en enkel ekvation att få ihop, men det finns hjälp att få, förutom från våra tränade ögon.

Samma sak gäller med badrummet. Det är också en plats som är extremt viktig. Det är visserligen så att vi kanske inte spenderar fasligt mycket tid där inne, om vi jämför med tid spenderad i övriga rum. Men tiden som används där ska användas optimalt, på ett sätt som är njutbart samtidigt som det är effektivt. För att kunna njuta av ett badrum kommer du behöva rätt typ av inredning. Ett lyxigt badkar är en bra början, och just nu har Folkpool en höstkampanj på pool och spabad, så ta gärna en titt där om det är något som kan tänkas passa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *