Kontakta oss

Kundservice är A och O för vilket företag som helst och det innebär att man behöver ha en stadig kontakt med sina kunder, och leverantörer, för att man ska kunna arbeta fram en så bra och effektiv organisation som möjligt. Det är med andra ord något som vi väljer att fokusera hårt på, nämligen kundkontakten och att kundnöjdheten med oss som företag ska vara den absolut bästa. Det är inte för intet som vi väljer att ha människor på jour på kvällar och nätter. Det är helt enkelt för att du som kund inte ska behöva känna att det tar för lång tid att komma i kontakt med oss eller få svar på dina frågor.

Har du några idéer på hur vi kan förbättra oss eller finns det något som du behöver hjälp med? Har du frågor om öppettider, priser eller bara synpunkter på någon av de produkter som du köpt av oss genom någon av våra återförsäljare? Dina tankar och tips kommer alltid att göra oss mycket bättre som företag, feedback är livsviktigt för oss, och därför vill vi mycket gärna att du kontaktar oss om dessa frågor uppstår eller om du har några synpunkter alls, på till exempel beställningar eller leveranser.

Vi kommer alltid att finnas tillgängliga på ett sätt eller annat och vår målsättning är att du ska få svar på dina frågor så snabbt det bara går.

Du är välkommen att antingen skicka e-post till oss på info@arzorasdesign.se, eller kontakta oss via telefon på 08-344 121 69.

 


 

Namn

Mailadress

Meddelande