Om oss

Arzoras Design är ett litet inredningsföretag med det stora hjärtat. Vi brinner för allt som har med heminredning att göra och dessutom hjälpa människor att inspireras av oss och skapa sina hem med hjälp av oss. Samtidigt älskar vi våra soffor och den lilla butiken med det stora urvalet är själva idén med vad vi sysslar med här. Vi har helt enkelt ett mycket brett och stort utbud när det kommer till olika typer av soffor som vi producerar som skiljer sig i stil, pris, klädsel och färger, vilket är ett signum för oss när vi arbetar. Inget ska vara det andra likt.

Vårt sortiment skulle kunna kategoriseras in i fem olika typer av stilar, där du kan välja friskt mellan ett antal olika typer av sofflösningar. Dessa fem olika stilar är Det lantliga, det moderna, det lyxiga, retrovinkeln och det futuristiska. Det innebär att våra soffor ser mycket olika ut, och beroende på vad du känner att du behöver så kommer det definitivt finnas något här för dig att välja på. Dessutom vill vi ge dig chansen att ytterligare komplettera ditt köp av soffa hos oss med andra möbler, speciellt designade för att passa in i den stilen som du har valt att köpa från. Här finns allt från futuristiska soffbord till lyxiga tv-bänkar.

Vi har gjort detta i mer eller mindre utsträckning sedan 70-talet, och det är från början ett familjeföretag som utvecklats. Ända sedan denna tid har vi varit fascinerade av svenska möbler och vad de betyder för oss och våra liv. Det har mer och mer blivit viktigt med sängar och soffor, och att de ska vara personliga och samtidigt av hög kvalité. Inte så konstigt heller eftersom att vi spenderar mycket tid i de olika möblerna och trivs när vi känner att det säger något om oss själva, hur de ser ut och hur de känns. Hos oss på Arzoras Design är det viktiga värden att ta till sig av, och underlätta för människor i deras val av möbler.

Oavsett vilket hem du har eller vilket livsstil du lever så har vi garanterat något som passar dig här hos oss!