Personlig inredning

Den som vill ha en riktigt personlig inredning kan välja att handla från företag som tillverkar udda och personliga möbler och prylar, som vi med våra soffor, eller så kan man leta efter inredning på udda ställen. Visste ni till exempel att man kan fynda inredning på Pantbanken? På http://www.pantbanken.se/ finns både webbshop och auktioner, och där kan man göra mycket mer än att bara köpa begagnat guld. I skrivande stund kan man till exempel hitta stolar, en snygg lampa, diverse prydnadsföremål, äkta orientaliska mattor, glas och porslin, konstverk, ljusstakar och mycket mer. Det är helt enkelt ett ställe där man kan göra riktiga fynd.

Man kan förstås också hitta mycket annat där, och då framför allt smycken och guld men också till exempel elektronik, fotoutrustning, klockor och instrument. Gitarrälskaren kan hitta väldigt fina fynd, som dessutom kan bli riktigt snygga inredningsdetaljer.

Att köpa begagnat innebär att man gör miljön en tjänst, och det tycker vi är viktigt. Vi skapar nya soffor, men vi är ändå väldigt noga med att framställa våra produkter på ett sätt som är snällt mot människor, djur och natur. Miljötänket finns med oss i allt från transporter till vilka material vi använder och hur vi hanterar vårt avfall. Hos oss får du med andra ord möbler som både är personliga och som är snälla mot miljön. Den allra personligaste inredningen skapar du genom att blanda nytt med loppisfynd, second hand, auktionsföremål och ärvda klenoder. Då kan du plocka russinen ur kakan och hitta just dina guldkorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *