Tillbaka efter ett långt sommaruppehåll

Det var ett tag sedan som vi skrev något här på bloggen, men det har sina anledningar. För det första har vi avlöst varandra med att gå på semester, och då har det inte riktigt funnits tid till att också ta hand om bloggen, när arbetsbelastningen är i princip lika stor för oss året om. Det var med andra ord bloggen som fick stryka med i prioriteringslistan, men nu när hösten har kommit så är vi återigen fullt bemannade. Den andra anledningen till att vi inte kunnat bemanna som vi velat har berott på sjukdomar hos våra anställda, och i ett sådant läge så får bloggen stå åt sidan. Men nu är vi fullt manskap igen, redo att ta på oss utmaningen som hösten innebär!

Saken är ju den att det alltid börjar dyka upp den ena trendrapporteringen efter den andra, så även när det gäller soffor. Hösten är en klassisk tid att lansera dessa nya trender, som stötts och blötts i all oändlighet för att till slut bli den trend som valet faller på och som känns mest rätt i tiden. Vidare har det visat sig vara de härligt jordiga tonerna som haft en typ av revolution. Klassiskt brunt blir med andra ord något som vi kommer att få stifta bekantskap med igen i höst och vi är redan med på bussen och anpassar oss efter höstens trender.

Det vi ser är att uppsvinget har kommit framför allt till skinnsofforna, och det går hand i hand med färgerna som man nu föredrar. Det bruna, lite slitna, är ett mycket bra val på soffan till hösten och det skänker också värme och trygghet till era hem nu när det börjar bli kallare ute och viljan att vistas utomhus är lika med noll. Så håll utkik efter en härlig skinnsoffa, det gör inget om den är begagnad, det är snarare än mer effektfullt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *