Våra produkter

Vi är ett soffälskande företag som har tagit på oss uppgiften att utveckla och designa soffor som tilltalar alla, som dessutom har lite speciella utseenden och funktioner. Vi tror nämligen på att ge människor möjligheten att uttrycka sig lite extra med hjälp av den viktigaste möbeln i husen, nämligen soffan. Här nedan kommer vi redogöra lite för hur vårt upplägg med våra produkter ser ut.

Soffor
En vanlig enkel soffa är egentligen inte så vanlig och enkelt längre. Det beror på att soffutvecklingen har gått framåt med stormsteg de senaste 20 åren och utvecklats i samtiden, med rådande trender och designer, för att man ska kunna känna sig säker som köpare på att soffan man väljer kommer att erbjuda all den komfort som man önskar av en soffa, samtidigt som den kan ha ett tidsenligt utseende som åldras väl. Soffor är nämligen ett ganska dyrt köp man gör, speciellt om man vill ha en soffa av den bättre kvalitén. Det betyder att vi som designers måste känna av framtiden och framtida trender i inredningen för att vi ska kunna skap soffor som är långlivade, inte enbart för att de ska hålla sin form och komfort, utan också för att designen ska kunna appliceras på flera olika miljöer.

Bäddsoffor
BäddsoffaBäddsoffor är vårt lilla kärleksbarn som vi bryr oss mycket om. Det beror på att den kombinerar de två saker som vi älskar allra mest med en bostads olika möbler, nämligen sängen och soffan. De är viktiga delar, inte enbart för oss, utan de flesta människor som spenderar mycket tid i sina hem. Att då bäddsoffan kan erbjuda båda dessa lösningar är fantastiskt, och därför utvecklar vi mer än gärna olika typer som fungerar och passar i de flesta hem, med en design som är tidlös och samtidigt utstickande.

Andra möbler
Vi designar även andra möbler, och det hela grundar sig egentligen på vardagsrummet och anpassningen efter våra soffor. Vi producerar bland annat häftiga och stilrena soffbord som passar perfekt att kombinera med många av våra soffor, och dessutom har vi också i vårt utbud en mängd olika tv-bänkar, som gör att du kan känna dig trygg med att få en helhetslösning för vardagsrummet från oss.